Persoonlijk Energiemanagement – Individueel

Aanbod

Grip op werk- en leefstijl in 8 sessies


De consulten met jou vind ik prettig en zinvol. Je bent enthousiast en zit vol ideeën. Door mij op een andere manier naar de situatie te laten kijken, geeft het me inspiratie om aan de slag te gaan. En dat elke keer weer. Dank je wel voor jouw bijdrage aan mijn ontwikkelingsproces.”
“Ik ervaar ontzettend veel winst. Veel bewustwording op mijn patronen. En dat in combinatie met jouw kennis en inspiratie die jij echt op mijn situatie afstemt, heeft me veel stappen verder geholpen.

Deelnemers van diverse organisaties

Is er een beperkt aantal medewerkers die je wilt ondersteunen op gebied van hun werk- en leefstijl, dan kun je gebruik maken van individuele coachtrajecten. In acht gesprekken staat een medewerker weer aan het stuur van zijn persoonlijk energiemanagement.
Coaching is een snelle en effectieve manier om krachtige nieuwe routines te bouwen. Blijvende verandering dus! In dit traject staat het doel van de medewerker centraal en komt precies dat aan de orde wat past bij de medewerker. Hij krijgt grip zijn werk- en leefstijl. Daarmee wordt hij productiever, zelfverzekerder, blijer en vergroot het zijn succes in het werk en privé.