Ga naar de inhoud

Hard werken is niet het probleem…

Je begint ’s ochtends vol goede moed en met een mooie planning aan jouw werk en al snel neemt de waan van de dag het over loopt het heel anders. Continu word je gestoord en jij probeert iedereen direct verder te helpen. Je hebt moeite om je concentreren, gaat nog harder werken en slaat pauzes over om alles maar gedaan te krijgen. Aan einde van de werkdag voelt je hoofd gespannen en druk en heb je een gespannen lijf.
Hard werken is niet zozeer het probleem, het is vaak het gebrek aan opladen. Mijn tip is: zorg voor meer kleine pauzes waarin je even geen nieuwe informatie opneemt.
Ga in plaats van op je mobiel het nieuws of social media checken bijvoorbeeld eens even kort bewegen, 5 minuutjes een blokje om, even springen op de trampo van je kinderen of drink lekker je koffie in de tuin zonder dat je nieuwe prikkels krijgt. Even rust voor je hersenen! Dan kun je daarna veel energieker en productiever verder!
Ik leer werknemers hoe ze ontspannen kunnen werken zodat ze volop energie én rust in hun hoofd hebben. Ook aan het einde van de werkdag. In mijn aanpak coach ik vanuit zowel de fysieke als mentale leefstijlfactoren. Meer weten? Kijk even op praktijknatuurlijkvitaal.nl of bel me op 06-11255890.