Ga naar de inhoud

Recensies

Ik had telkens nieuwe inspiratie én een plan

De gesprekken met Yvonne voelden echt als pitstops; ik kreeg inzicht, doorzie mijn eigen patronen veel beter én had telkens nieuwe inspiratie, energie én een plan. Zodat het deze keer echt gelukt is wat ik al vaker had geprobeerd. Ik zou het collega’s zeker aanraden.

Het gaat zo vanzelfsprekend

Het valt me op dat het nu aan het einde van het traject al zo vanzelfsprekend gaat, die dingen waar ik mee aan ’t werk ben gegaan. En de bestendigheid voel ik nu ook, nu er meer tijd tussen de laatste gesprekken zat. Helemaal happy! De aanpak van Yvonne werkt om nieuwe gewoonten te maken.

Zoveel geleerd over mezelf

Ik heb zoveel geleerd over mezelf. En hoe ik het mezelf makkelijker kan maken en dat tegelijkertijd het resultaat groter is. Ik ben heel blij!

Veranderen is veel makkelijk dan ik dacht

Veranderen is veel makkelijker dan ik altijd dacht. Ik weet nu hoe ik dat zo kan aanpakken dat het, eindelijk, geen volhouden meer is. Ik ben heel erg blij en dankbaar!

Praktische ideeën

De plus van Yvonne is dat ze kennis verbindt met heel praktische ideeën. Zodat het echt werkt voor mij.

Zouden we allemaal moeten leren

Wat ik geleerd heb, zouden we allemaal moeten leren. Voelt als soort gebruiksaanwijzing van mijn lijf en hoofd. Het effect van het traject is zo merkbaar. Het werkt zeker! Ik heb grip op mijn werk én mijzelf.

Meer grip

Mijn werk voelt weer behapbaar. Helderheid, duidelijkheid en meer grip.

Yvonne heeft me inzichten gegeven

Yvonne heeft me vaak aan het denken gezet, inzichten gegeven en ook veel praktische handvatten. Dat heeft er voor gezorgd dat ik andere dingen doe, andere dingen denk en een stuk lekkerder in mijn vel zit! Zo blij mee! Op mijn werk én thuis.krijg ik positieve feedback.

Het werk gaat sneller en makkelijker

Ik kan me veel beter concentreren in de plaats van dat ik eerder gejaagd van de hak op de tak sprong om alle ballen in de lucht te houden. Ik ben voorbereid, zorg beter voor mijzelf, heb veel meer energie en daardoor gaat het werk sneller en makkelijker.

Veel gebracht

De werksituatie is niet veranderd, de manier waarop ik er mee omga compleet. Dit traject heeft mij heel veel gebracht.

Heel waardevol

Heel waardevol traject. Met alle tips, adviezen en deskundige gesprekken kan ik vooruit. Het heeft mij veel inzichten geboden waar ik voor altijd iets aan heb! Bedankt voor de fijne samenwerking.

Van lijden naar leiden

Het traject heeft me van lijden naar leiden geholpen.

Vertrouwen en veiligheid

Er is andere leefwijze is ontstaan, waar ik erg blij mee ben. Yvonne gaf vertrouwen en veiligheid.

Super

Super veel aan gehad. Ik ervaar hoeveel beter de manier waarop ik nu mijn werk doe, is voor mij en mijn werkgever.