Ga naar de inhoud

‘The best time to celebrate is whenever you can!’

Ik heb het lang geleden eens op een canvasdoek geschilderd omdat ik het een mooie zin vond. Met de jaren krijgt het meer betekenis voor me.

Hoe zit dat bij jou? Weet jij aan het einde van de dag feilloos te benoemen wat er fout ging?

In de loop van de jaren ben ik heel bewust mijn aandacht gaan verleggen. En heb ik er een gewoonte van gemaakt om aandacht te hebben voor wat goed gaat. Hoe klein het ook is. Niet om voorbij te gaan aan wat minder goed gaat. Ook daar heb ik oog voor, reflecteer ik op en leer ik van. Het grote verschil is dat ik niet meer zo aan blijf ‘vastplakken’ als vroeger. En weet je wat ik merkte?

  • Mijn werkplezier nam toe,
  • Het motiveert me elke keer weer om een volgende stap te zetten,
  • Het maakt me blijer!

Welk succes vier jij vandaag?!