Ga naar de inhoud

Wat het jou als leidinggevende oplevert?

De kwaliteit van het werk, de inzetbaarheid, het werkplezier, de hoeveelheid werk die werknemers gedaan krijgen; het neemt allemaal toe. Omdat werknemers uit de overleefstand komen en ontspannen gaan werken, volop energie hebben én rust in hun hoofd!

Herken jij dat:

  • Jij je wel eens zorgen maakt over jouw werknemers. Ze hebben volle agenda’s en proberen alle ballen zo goed mogelijk in de lucht te houden. Je wilt niet dat ze uitgeblust raken;
  • Toch zie je energielekken ontstaan bij je werknemers;
  • Je merkt aan je team en ook aan jezelf dat het zwaarder begint te worden. En hier en daar het lontje wel eens kort is;
  • Soms vraag je je af of je signalen mist doordat jullie op afstand van elkaar werken;
  • Je weet niet zo goed hoe jij jouw medewerkers kan helpen hier grip op te krijgen.

De workshops en trajecten halen medewerkers uit de ‘overleefstand’ van ervaren werkdruk en -stress en helpen hen zelf in de regie te komen en grip te krijgen op hun energie en werkvitaliteit. Dat heeft direct een spin-off naar de werkinhoud, samenwerking en betrokkenheid. Aandacht voor werkvitaliteit zorgt voor meer focus, innovatiekracht, werkplezier en weerbaarheid van medewerkers. En het creëert een aantrekkelijke werkomgeving waarin je medewerkers goed ondersteunt.

Allemaal omdat ze niet langer de oorzaken en oplossingen buiten zichzelf zoeken maar in zichzelf. Dat levert telkens weer stralende ogen en veel vitaliteit en kracht op!

Al jaren begeleid ik werknemers met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die geleefd worden door de waan van de dag, zich moe en gejaagd voelen en een gespannen en druk hoofd ervaren hoe ze ontspannen kunnen werken zodat ze volop energie in hun lijf en rust in hun hoofd hebben waardoor hun productiviteit fors verbetert.

Dit gun ik iedereen; zowel de werkgevers als werknemers. Vitale werknemers maken de organisatie krachtig van binnenuit. Het levert zoveel energie, eigenaarschap en blijvende verbetering op.

Als leidinggevende kun je eigenaarschap stimuleren door werknemers vanuit verbinding vragen te stellen en feedback te delen. Eigenaarschap is de meest krachtige en duurzame weg naar blijvende verbetering.

Bel of mail me als jij ook wilt zorgen dat de werknemers in jouw organisatie in de lead komen als het gaat om hun fysieke en mentale fitheid zodat er blijvend iets verandert. Voor de werknemer zelf, zijn inzetbaarheid én de kwaliteit van het werk.

Je kan me bereiken op 06 112 558 90 of yvonne@praktijknatuurlijkvitaal.nl Werk je bij een ambtelijke organisatie in Twente? Kijk ook even op het aanbod van Twentse Kracht!